E: mail@heartmus.dk | T: +45 97 12 10 33

Du kan læse mere om Bo Christian Larsson på hjemmesiden: www.bochristianlarsson.com

Du kan læse mere om Montana på hjemmesiden: www.montana.dk

Den unge, udtryksfulde kunstner Bo Christian Larsson samarbejder med den danske familieejede møbelvirksomhed Montana Møbler A/S. Det bliver et spændende makkerskab, hvor Larssons mystiske og surrealistiske univers møder Montanas elegante og tidløse design. 

Bo Christian Larsson

Den svenske kunstner Bo Christian Larsson (f. 1976) arbejder og bor i Berlin. Tegninger, objekter, videoinstallationer og performances er hans foretrukne udtryksformer og han blander dem gerne. Værkerne har en rå attitude med en åbenlys symbolverden, der tenderer mod det surrealistiske. Tematisk kredser han om emner som naturen, tiden og det my(s)tiske, og der synes at være en ganske særlig, lidt uhyggelig og nærmest eventyrlig aura over hans værker.

Montana

Montana Møbler A/S er grundlagt af Peter J. Lassen i 1982. Virksomheden beskæftiger knap 200 medarbejdere og har egen salgsorganisation i Danmark og på de fleste europæiske markeder.

Ideen bag Montana er, at mennesket ønsker frihed til at indrette sig personligt. Montana tager over i rummet, der hvor arkitekten slipper, og giver plads til individuel indretning. Ikke blot i det øjeblik beslutningen tages, men uendelig frihed til at forandre indretningen i takt med ændrede behov og ønsker.

"Kunsten befrugter, giver energi og sætter fri.Derfor står Montana og jeg i gæld til den, for den hjælper mig til at se og til at forstå. Den udstiller, debatterer, forkaster, forarger og henrykker".

- Peter J. Lassen