E: mail@heartmus.dk | T: +45 97 12 10 33

Byg et slot – Du er kunstneren!

 

Der bliver gjort alvor af temaet ”involvering” da du og de øvrige besøgende på HEART opfordres til at tage fat og, ved hjælp af elementer fra Montanas reoler, bygge en skulptur af middelalderborgen Kalø Slotsruin.

En skulptur af publikums tanker

Ud fra idéen om at alle kan skabe kunst, stiller virksomheds – og kunstnerduoen moduler fra Montanas reolsystemer til rådighed, som du selv sætter sammen til et kunstværk. Du bliver dog hjulpet lidt på vej af en alternativ form for guide: en tegning af ruinen indefra akkompagneret af en film, der viser ruinen i fugleperspektiv.

Værket fungerer også som en slags arkiv for dig og det øvrige publikums tanker og idéer, da I har mulighed for at efterlade tegninger og små post-its inde i modulerne. Sådan tilfører de skulpturen en historie, som giver den en ruins egenskaber.

”Du kan se på værket som en bygning i forfald, et stykke historie, en tidsrejse, en politisk scene eller en skulptur. Uanset er målet at skildre den kollektive underbevidsthed blandt de besøgende”, fortæller Bo Christian Larsson.