E: mail@heartmus.dk | T: +45 97 12 10 33

Invitation til frokost uden sociale normer

Hvor: HEART

Hvornår:  D. 3. januar 2012: kl. 17.30-21.30.OBS - FULDT BOOKET

Som en del af INVOLVER - HEARTs Socle du Monde biennale 2012 skaber Norma Jeane i samarbejde med A Hereford Beefstouw det performative værk Naked Lunch – the dark room enlightened.

Her inviteres du med til utraditionel frokost, hvor almindelige spilleregler og normer tilsidesættes til fordel for det helt basale - at spise, føle og socialisere. Du befinder dig ved dit bord kun iført morgenkåbe og kan frit forsyne dig med lækker mad, vin og champagne. Der er intet personale, og I står selv for at lave frokosten.

Er du én af de 12 ?  Skynd dig at melde dig til !

Det er gratis at deltage, men pladsreservation er påkrævet. Kontakt kommunikatør Line Glavind på 9628 1705 el. lg@heartmus.dk- Det er ikke tilladt at melde sig til flere ad gangen. 

Du må ryge, drikke, råbe - kort sagt gøre præcis som det passer dig, så længe du overholder Naked Lunch-reglementet:

  • Tøj, sko og ethvert andet objekt som deltagerne har på, når de træder ind i udstillingssalen, skal efterlades i omklædningsrummene. Værdigenstande kan låses ind i sikkerhedsboksene. Deltagerne har den mulighed, at de kan iklæde sig badekåber og sutsko. Disse er tilgængelige i udstillingssalen.

 

  • Det er ikke tilladt for deltagerne at begrænse andres handlinger. Deltagere har til enhver tid ret til at forlade udstillingssalen, hvis de ikke føler sig tilpas med de andres handlinger eller med begivenheder, der finder sted under Nøgen Frokost-sessionerne.

 

  • Det er forbudt at fotografere og optage film. Udstillingssalens overvågningskameraer vil være slukkede under Nøgen Frokost-sessioner bortset fra den session, der foregår d 14. september 2012. Her vil et overvågningskamera blive brugt til at dokumentere sessionen. Optagelsen vil blive vist i udstillingen.( du kan dog blive "slørret" på billedet, hvis du ikke ønsker at blive filmet)

 

  • Nøgen Frokost-sessionerne vil maksimalt vare tre timer. De vil finde sted uden for den normale åbningstid, hvor museet er lukket for offentligheden.

 

  • Det er gratis at deltage, men pladsreservation er påkrævet. Der kan maksimalt deltage 12 personer pr. session. Personer under 18 år må ikke deltage.

 

  • HEART – Herning Museum of Contemporary Art frasiger sig ethvert ansvar under Nøgen Frokost- sessionerne. Deltagerne har det fulde ansvar for deres handlinger.

 

  • Deltagerne skal underskrive en klausul der indeholder de ovenstående regler.

 

Nøgen Frokost-sessions finder sted på følgende datoer:

27. november 2012: kl. 17.30-21.30

3. januar 2013: kl. 17.30-21.30