E: mail@heartmus.dk | T: +45 97 12 10 33

Rune Fjord afreagerer i Skrigerummet

Rune Fjord har fået nok! Her afreagerer han i Skrigerummet, som han har lavet i samarbejde med patienterne fra psykiatrisk afdeling i Holstebro.

Læs mere…

Hvordan ser dit indre ud?

Marco Evaristti fortsætter sin provokerende kunstnerstil: på HEART kan du lige nu få lavet en kikkertundersøgelse og få taget et billede af dit indre. Værket er en del af Socle du Monde Biennalen 2012, og handler om at sætte fokus på organdonation. Tiltrukket eller frastødt?
Se hvordan det foregår her:

Læs mere…

John Kørner

14. oktober: Efterårsferie med Scole du Monde-værksted for hele familien

Søndag d. 14. oktober kl. 13.00-15.00 er værkstedet på HEART åbent og hele familien inviteres til at deltage i udforskning af Socle du Monde 2012 INVOLVER og efterfølgende kreativ udfoldelse.

Læs mere…

Socle du Monde fernisering 2012

INVOLVER in action

Socle du Monde 2012 INVOLVER åbnede til lyden af knaldende kopper, til synet af indre organer og duften af lækker frokost.

Læs mere…

Ikast-Brande Kommunes spirituelle råd

Ikast-Brande Kommunes spirituelle råd

Kunstnerduoen Wooloo arbejder under Socle du Monde Biennalen sammen med Ikast Brande Kommune. Deres kunstværk er et spirituelt råd, som består er tre borgere med særlige evner. Mon de kan hjælpe kommunen gennem en forandringproces?

Læs mere…

Invitation til frokost uden sociale normer

12 mennesker får mulighed for at deltage i en selvstyret frokost i et aflukket område i HEARTs udstillinssal med det forbehold, at de efterlader alt, hvad de har på ved indgangen. Du kan blive én af de 12 deltagere. - Næste gang er d. 3. januar 2012: kl. 17.30-21.30.

Læs mere…

Marco Evaristti's workshop

As a prelude to the Socle du Monde exhibition, students from TEKO and HIH were invited to participate in a workshop with the artist Marco Evaristt. Enjoy the video from the event!

Læs mere…

Mennesket bag forbryderen

Hvem myrder og hvad driver folk til mord? Det er nogle af de eksistentielle spørgsmål, som kunstneren Ivalo Frank søger svar på under Socle du Monde 2012 INVOLVER.

Læs mere…

Byg et slot – Du er kunstneren!

Det er dig og det øvrige publikum, der skal smøge ærmerne op, når kunstneren Bo Christian Larsson og virksomheden Montana Møbler A/S skaber et værk til Socle du Monde biennalen INVOLVER.

Læs mere…

Stævnemøde på glas

Humøret var højt da de to biennalepartnere Jørn From fra c.c. contractor og Ingvar Cronhammar i dag mødte pressen på HEART.

Læs mere…