E: mail@heartmus.dk | T: +45 97 12 10 33

 

Du kan læse mere om Peter Callesen på hjemmesiden: www.petercallesen.com

 

Læs mere om TEKO på hjemmesiden: www.teko.dk

 

 

Peter Callesen arbejder med hvidt papir, hvor han gennem meget komplekse udskæringer skaber æstetiske kompositioner. Uddannelsesinstitutionen TEKO arbejder ligeledes med forskellige stofligheder og eksperimenterer med æstetisk udtryk. Følg med når de to partnere slår kræfterne sammen om et involverende værk til Socle du Monde. 

Peter Callesen

Peter Callesen (f.1967) bruger næsten udelukkende hvidt papir som materiale i sine kunstværker. Han er bedst kendt for sine “papirklip”, men skaber også objekter, installationer og performances. Det blanke papir er på én gang non-referentielt og fyldt af koder. Papirets skrøbelige karakter i kombination med valget af motiver – ofte skeletter og blomster – skaber et romantisk, næsten grænsende til tragisk udtryk, hvor forgængeligheden lurer under overfladen.

VIA University College, TEKO Design + Business

TEKO er Skandinaviens største design- og handelsskole inden for modeindustrien med mere end 1100 studerende. Skolen er placeret i Birk ved Herning og blev oprettet i 1968. TEKO udbyder følgende uddannelser: Erhvervsuddannelsen Beklædningshåndværker, Akademiuddannelsen, Designteknolog, Professionsbachelor i Design og Business, Diplomingeniør i Materialeteknologi, Professionsbachelor i Tekstildesign – Håndværk og Formidling.